June 13, 2024

Intr-una din aceste zile, am iesit sa iau un pic de aer. Mai fac asta din cand in cand, atunci cand simt ca ma sufoc in birou sau ca intepenesc pe scaun. Eram destul de abatuta, nu era tocmai o zi buna pentru mine, asa ca am zis ca o sa imi faca bine. Incruntata, posomorata am luat-o agale in bataia vantului. La un moment dat, un tip, la vreo 30 de ani, se indreapta spre mine si imi spune, fara niciun fel de preaviz: “Ce draguta esti!”.
M-am blocat, l-am privit in treacat si mi-am vazut de drum, tacuta si afundata in propriile ganduri. Ajunsa in birou, le povestesc unor colegi intamplarea.
Asa am aflat ca, de fapt, asta spun unii cand vor sa “agate” femeile. Pe buneeee??? Daca asa e, frate, cu mine n-ai nimerit-o. Ori sunt prea batrana, ori prea pretentioasa. E adevarat ca eram destul de suparata si daca ai fi insistat, te-as fi fugarit, dar totusi, asa se “agata” acum? Nici macar un zambet nu ai putut sa scoti de la mine. Tare sunt curioasa sa stiu cate femei au fost “agatate” cu textul asta!
Pe de alta parte, poate chiar eram draguta, asa trista si abatuta, si omu’ nu a vrut decat sa imi faca un compliment si atat. Evident, prefer a doua varianta. 🙂emojis

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.