April 20, 2024

E sambata si multa liniste in jurul meu. Cum vremea e mohorata si, sincer, nici chef n-am de iesit pe undeva, astazi, mi-am propus sa-mi vad doar de sufletul meu. Nu am nimic special de facut. Rutina casnica, saptamanala, mi-am facut-o de ieri si atunci imi permit.
Doar eu si cu mine. Minunat. Cred ca fiecare dintre noi simtim aceasta nevoie, din cand in cand. Constat, cu suprindere, ca si sufletul mi-e la fel de linistit, desi, are motive sa nu fie asa. In ultima saptamana, mi s-au intamplat si lucruri frumoase. Aceste lucuri mi-au dat mai multa incredere in capacitatile mele si m-am trezit surprinsa de ceea ce am descoperit. Regret putin ca au existat cam 5 ani in care nu am trait si ca s-au transformat in ani lipsa din existenta mea. Dar, pana la urma, ii pot considera ca pe o lectie din care am invatat multe. Am iesit din acel tunel, fara lumina, singura, dar oarecum ghidata si de oameni frumosi, oameni carora le multumesc. Acest ciclu s-a incheiat anul trecut, prin aprilie-mai. De atunci, am inceput sa traiesc iarasi, sa ma descopar, de fapt, sa ma redescopar. Astazi, cand am lasat acel tunel in spate si il vad cum se indeparteaza de mine, am in jur oameni minunati, destepti si cu dragoste de viata, in ciuda nenumaratelor obstacole. Pana la urma, nu asta da stralucire vietii?
Imi caut fericirea in lucruri marunte. Astazi, acum, mi-e suficient. Nu sper la mai mult, nu vreau mai mult. Las lucrurile sa vina cum or veni, cu bune, cu rele, cu zambete, cu lacrimi. Nu conteaza. Stiu ca o sa trec peste tot ce-mi amaraste sufletul, asa cum pot, si ca o sa traiesc sau o sa primesc cu inima deschisa toate lucrurile sau pe toti oamenii, ce-mi vor mangaia inima. E adevarat, am o umbra de tristete cauzata de iesirea din viata mea a unor oameni buni, dar… bed

Astazi, sunt impacata cu mine. Nu am gresit cu nimic, nu urasc pe nimeni, de altfel, nu cunosc starea asta. Nu stiu daca e calitate sau defect, insa prefer aceasta incapacitate. Mi-e bine asa.
O baie calda, o cana de cafea (dulce!), un pled moale, singuratatea si mult Guns in casti, astea sunt lucrurile care ma fac fericita astazi. O zi obisnuita, si totusi…nu.
My fav from Guns 😉

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.