April 27, 2024

Brandul Unika se evidentiaza pe piata din Romania prin setul de valori deosebite pe care le cultiva, valori care de altfel ghideaza si conduc activitatea oamenilor ce lucreaza din umbra pentru obtinerea unor produse deosebite, de un simt estetic si artistic deosebit. Gustul pentru arta frumosului, pentru originalitate si expresivitate au dat nastere unei pasiuni fara margini investita in producerea de articole unice care sunt acum la dispozitia dvs. purtand insemnele Unika.

unika1

Unika va ofera articole vivante, care surprind o parte din personalitatea dvs.

Principalul obiectiv pe care Unika il urmareste in activitatea pe care o desfasoara este acela de a crea articole personalizate, unice, cu o poveste aparte, care sa depaseasca statutul de obiect neinsemnat, fara viata, dispensabil, care nu spune nimic, statut care caracterizeaza majoritatea lucrurilor din jurul nostru.
Pe rafturile Unika veti descoperi magia unor produse pline de viata incarcate de semnificatie si care impresioneaza prin stilul lor deosebit, notele de eleganta si rafinament rezervate persoanelor de inalta clasa fiind acum trasaturi si ale unei clase de obiecte cu totul deosebite. Fie ca vorbim despre o agenda, un notes, materiale pentru diverse conferinte, seturi de birou, portofele, cadouri de tip corporate, papetarie de lux sau serviete, toate aceste articole sunt rezultate ale unui proces meticulos de productie, in cadrul caruia pasiunea si priceperea mesterilor s-au imbinat in mod spectaculos si au dat forma, si apoi viata, unor adevarate opere de arta.

unika2

Universul Unika este unul miraculos, incarcat cu vibratii pozitive si pasiune nemarginita

Unika este mai mult decat un brand, este o comunitate de oameni pasionati uniti prin aceleasi valori, prin acelasi patos pentru arta frumosului si printr-o dedicatie cu totul aparte in scopul crearii unor articole atipice, care sa surprinda o parte din trasaturile umane cele mai de pret.
Iar pentru ca arta, pentru a exista, are nevoie de preconditia absolut necesara a calitatii, produsele Unika sunt realizate respectand cele mai exigente standarde ale calitatii, din piele naturala sau ecologica, cu maiestria unor mesteri priceputi, care investesc in ele nu numai o pasiune fara granite, dar si timp pretios si o atentie pentru detalii extraordinara, astfel incat produsul finit sa fie o capodopera in cel mai larg inteles al termenului.
Pe rafturile Unika sunt disponibile articole din piele naturala, agende, notes-uri, accesorii si gadget-uri, seturi de mape de birou, serviete, genti si borsete, organizere si portofele, dar si produse confectionate din piele ecologica, cum sunt agendele cu bloc detasabil sau fix, precum si cadouri corporate din acelasi material. Mai mult, tot Unika va pune la dispozitie si produse de Horeca, precum mape de diferite tipuri sau kit-uri de camera iar pentru a fi siguri ca raspundem intru totul preferintelor dvs., noi va invitam sa va lasati placut surprinsi de personalizarile pe care expertii Unika le executa.

unika3

Unika isi doreste mai presus de orice sa aduca o satisfactie deplina clientilor ei prin articolele deosebite pe care le creaza si pe care acestia vor fi apoi mandri sa le poarte in public datorita calitatii materialului din care sunt confectionate, detaliilor unice ce dezvaluie un simt fin pentru arta si frumos, dar si imaginii fidele pe care o creaza despre detinatorul lor. Va invitam sa patrundeti intr-o lume invadata de frumos, explorand articolele brandului Unika.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.