April 27, 2024

Te-ai gândit vreodată la povestea pe care pielea ta o spune?
Fiecare rid, por, pistrui este o amintire, o experiență, o lecție. Fiecare imperfecțiune face parte din poezia pe care o scrii în fiecare zi.

Pielea ta e un poem, o campanie inovatoare, încurajează femeile de pretutindeni să-și îmbrățișeze imperfecțiunile și să-și iubească pielea. Cu Doppelherz system Kollagen Beauty Plus, poți face asta cu încredere.

“Riduri, pori, uscăciune,
au fost și vremuri mai bune,
puncte, puncte și pistrui
ca ea, însă, alta nu-i,
oricât ai vrea
să ai grijă de ea,
câteodată – ca o stea,
alteori sport extrem,
pielea ta e un poem.”
              Poem scris de Iv cel Naiv

Aceste cuvinte nu sunt doar versurile unei poezii, ele sunt o adevărată declarație de dragoste pentru pielea care te protejează în fiecare zi. Pielea ta spune o poveste – povestea sufletului tău.

De aceea, oferă-i pielii tale toată grija și atenția pe care o merită. Optează pentru soluția inovatoare oferită de Doppelherz system Kollagen Beauty Plus. Un produs ce nu numai că înțelege unicitatea și frumusețea naturală a pielii tale, dar o și îngrijește din interior spre exterior.

Pielea Perfectă cu Doppelherz system Kollagen Beauty Plus

Unele dintre cele mai eficiente substanțe pentru piele, păr și unghii sunt peptidele de colagen. Alături de un stil de viață sănătos, aportul pe cale orală a peptidelor de colagen poate avea, de asemenea, un efect pozitiv asupra aspectului pielii. Acesta este secretul Doppelherz system Kollagen Beauty Plus. Pielea ta e perfectă așa cum este, chiar dacă este uscată, grasă sau cu mici imperfecțiuni, celulită sau vergeturi. Chiar dacă astăzi de dimineață, ai zărit în oglindă un nou rid în colțul ochiului, pielea ta e un poem.


Peptidele de colagen au efecte benefice nu doar asupra pielii. În plus:


♦ Intensifică creșterea, regenerarea și hidratarea părului. Corpul tău poate să utilizeze aminoacizii din colagen pentru a construi proteine de păr și pentru a întări pielea care fixează rădăcinile părului. De asemenea, poate combate deteriorarea foliculului pilos și previne apariția firelor de păr albe.
♦ Susțin creșterea și sănătatea unghiilor. Aminoacizii găsiți într-o sursă pură de colagen pot contribui la creșterea sănătoasă a unghiilor.
♦ Reduc celulita. Pe lângă menținerea sănătății și strălucirii pielii, 2,5 g de peptide de colagen ajută, de asemenea, la îmbunătățirea aspectului celulitei atât de încăpățânate.
Două studii placebo-controlate cu peptide de colagen au testat modul în care absorbția peptidelor modifică aspectul pielii. Rezultatele: pielea devine mai elastică și adâncimea ridurilor este redusă. Femeile care au consumat 2,5 g de peptide de colagen au prezentat o îmbunătățire a elasticității pielii cu 7% în decurs de patru săptămâni. De asemenea, un alt studiu a constatat că femeile care au consumat zilnic câte 2,5 g de peptide de colagen timp de opt săptămâni au prezentat o hidratare și elasticitate crescută a pielii și reducerea adâncimii ridurilor cu 20 %. 


Rezultatele studiilor stau la baza NOULUI Doppelherz® system Kollagen Beauty PLUS, sub formă de flacoane unidoză, ce conțin 2,5 g de peptide de colagen, în combinație cu alte substanțe nutritive care stimulează sinteza colagenului și sprijină sănătatea pielii:
♦ Peptidele de colagen ajută la creșterea elasticității pielii. În plus, sprijină atenuarea ridurilor și a liniilor fine ale feței, contribuind la îmbunătățirea aspectului pielii.
♦ Acidul hialuronic menține pielea hidratată, stimulează producția de colagen, ceea ce asigură elasticitatea pielii și previne apariția ridurilor.
♦ Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii.
♦ Taurina are rol antioxidant.
♦ Vitamina A, Biotina și oligoelementul Zinc contribuie la menținerea sănătății pielii.

♦ Cuprul contribuie la pigmentarea normală a pielii și la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive.

♦ Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Rodia este o sursă importantă de Vitamina C și polifenoli antioxidanți – cu rol antiacneic, antirid, de exfoliere a pielii și de stimulare a creșterii părului.

♦ Lignanii din extract din semințe de in sunt compuși polifenolici care se găsesc în sursele vegetale bogate în fibre.

Ce face ca Doppelherz system Kollagen Beauty Plus să fie special?
Peptidele de colagen: ajută la creșterea elasticității pielii, atenuarea ridurilor și oferă un aspect revigorat pielii.
Acidul hialuronic: hidratează și previne apariția ridurilor, asigurând un ten luminos și ferm.

Vitamine și minerale: Vitamina C, A, Biotina și oligoelementul Zinc mențin sănătatea pielii. Cuprul contribuie la pigmentarea naturală, iar Vitamina E protejează împotriva stresului oxidativ.

Extractul de rodie și semințe de in: oferă antioxidanți puternici și stimulează sănătatea pielii și părului.

Nu doar pielea beneficiază de aceste ingrediente. Părul tău va fi mai strălucitor și puternic, iar unghiile vor reflecta vitalitate și sănătate.

Alegerea Perfectă
De ce să alegi Doppelherz system Kollagen Beauty Plus? Cu formula sa îmbunătățită, a combinației de substanțe nutritive și ușurința de utilizare, acest produs îți garantează rezultate vizibile în doar 4 săptămâni. Fiecare flacon unidoză este doza perfectă de frumusețe și îngrijire pentru pielea ta.

Așadar, sărbătorește fiecare vers al poeziei pielii tale, alege Doppelherz system Kollagen Beauty Plus și lasă frumusețea naturală să strălucească.

Produsul este disponibil în farmacii și pentru comenzi online pe www.doppelherz.ro.

Celebrează-ți pielea, pentru că, indiferent de vârstă sau aspect, pielea ta e un poem.

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre campanie, scanează codul QR. Iar pe site-ul campaniei Pielea ta e un poem, cei de la Doppelherz ți-au pregătit un super GIVEAWAY.

Înscrie-te pe www.kollagen-beauty.ro.

credit foto și info: www.doppelherz.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.