April 27, 2024

La cinci ani de la succesul lung metrajului A star is born, Bradley Cooper revine în atenția iubitorilor de film cu un nou proiect intitulat Maestro. Total transformat pentru rolul din acest film, Cooper dă viață dirijorului Leonard Bernstein. Alături de el, o vom vedea și pe frumoasa actriță Carey Mulligan, ce o va întruchipa pe cea care i-a fost soție dirijorului timp de 25 de ani, Felicia Montealegre.

În Maestro, îl vom descoperi pe pianistul, compozitorul și dirijorul Leonard Bernstein, cunoscut și pentru celebrul musical West Side Story, dar și pentru alte numeroase proiecte, care au rămas drept puncte de referință în domeniul muzical al secolului XX.

Filmul urmărește relația romantică tumultuoasă a compozitorului cu soția sa, Felicia Montealegre Cohn Bernstein. Căsătoria acestora a fost marcată de numeroase rupturi, dar și de relațiile multiple ale compozitorului în afara căsătoriei, cu bărbați și femei. Trailerul anunță o dramă muzicală emoționantă cu o punere în scenă rafinată, alternând imagini color și cadre alb-negru, notează ediția online a revistei GQ Magazine.

Pe lângă Bradley Cooper, care nu este doar actor principal, ci și scenarist alături de Josh Singer, producătorul filmului Spotlight, în Maestro îi mai găsim și pe Gideon Glick, Gabe Fazio, Matt Bomer, Sarah Silverman. Maya Hawke o interpretează pe Jamie, fiica lui Bernstein, iar Sam Nivola îl interpretează pe fiul său, Alexander.

Filmul Maestro va avea premiera la Festivalul de Film de la Veneția în septembrie. Începand cu 22 noiembrie, va ajunge în cinematografele americane, iar din 20 decembrie va fi difuzat și pe Netflix.

„- Mă gândesc la un număr.
– Oh, nu știu… 9.
– Nu.
– 5.
– Nu, trebuie să gândești.
– Încerc, încerc…
– Este 2, draga mea.
– 2…
– Ca noi, o pereche. Două rățuște într-un iaz.”

sursă foto: https://www.imdb.com/title/tt5535276/?ref_=tt_mv_close

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.