March 29, 2024

Ce faci cand dorul de cineva drag te copleseste, cand vrei sa fie langa tine, poate din egoism, dar si din iubire, insa e imposibil?
Iti raman amintirile dragi, momentele absolut minunate traite impreuna si cam atat…Nu poti imbratisa acea persoana, desi iti doresti cu disperare.
Mi-e dor… trandafir alb
Mi-e dor de bunicul meu. Au trecut 3 ani de cand nu mai este langa mine. Nu pot sa uit nicio clipa ca in momentul cand s-a stins, eu eram la Spitalul Floreasca, iar el stia asta… A fost pentru mine cel care mi-a aratat drumul in viata, care a invatat alaturi de mine fiecare lectie, de la scoala generala pana la liceu. Care imi explica cu atat de multa rabdare notiuni de economie, istorie, filosofie. Mi-a insuflat dragostea pentru literatura. Ma facea sa inteleg unde gresesc, fara sa imi indice cu exactitate greseala. A fost persoana care m-a invatat cele mai multe lucruri, care mi-a inoculat principiile vietii si de la care am aflat ce inseamna moralitate, bun simt, respect.
Mi-e dor de relatia noastra atat de speciala.
Mi-e dor sa il gasesc pe buturuga mica, transformata in scaun, la coltul casei, la umbra, asteptandu-ma cu capul sprijinit in mana si cu zambetul larg.
Mi-e dor…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.