(P) Levi’s și McLaren Racing revin cu a doua colecție colaborativă

Pentru a fi competitiv într-o lume în continuă schimbare, un brand trebuie să rămână fidel patrimoniului său, în timp ce găsește noi modalități de a inova.

Brandul Levi’s și-a reimaginat continuu cele mai îndrăgite articole de îmbrăcăminte, onorându-și moștenirea, iar McLaren Racing și-a elaborat în mod constant mașinile de curse fără a se îndepărta vreodată de istoria lor.

În urma primei lor colaborări, lansată în iulie, în apropierea Grand Prix al Marii Britanii, noua colecție Levi’s x McLaren Racing se inspiră din estetica și viteza epocii moderne McLaren Racing.

A doua colecție Levi’s x McLaren Racing include o geacă Track Trucker, jeanși Sports 501, Speed Trucker, Speed Jeans, Second Skin, un hanorac din silon, un tricou Constructors, un tricou grafic cu mânecă lungă și o Bandană Speed. Interpretând o jachetă bomber din denim, Track Trucker are buzunare contrastante pe piept și spate și guler și tiv în contrast.

Broderia recunoscută „McLaren Racing” poate fi găsită în stânga față. Pentru a oglindi jacheta Trucker, jeanșii Sports 501 au denim întors, contrastant, pe talie. Modelate după clasicul contemporan 501 ‘93 Straight Fit, acestea includ broderia pe cracul stâng. Atât jeanșii Trucker, cât și cei Sports 501 vin cu un sticker negru personalizat cauciucat cu doi cai, care emulează o placă de șasiu.

Ca omagiu pentru jachetele tradiționale de curse, geaca Speed Trucker neagră are o închidere cu două capse la gât, o capsă la centură și margine întărită, care accentuează stilul de pilot de curse.

Jacheta sportivă pentru femei are logo-ul McLaren Racing pe partea stângă a pieptului și un fermoar în două direcții în partea centrală din față. Jeanșii Speed asortați, Baggy Dad relaxați, sunt echipați cu buzunare laterale și margine întărită. Acestea au sticker-ul cauciucat cu logo-ul pe spate, deasupra buzunarelor din spate și broderia pe cracul stâng.

Second Skin, bazat pe imprimeurile modulare McLaren Racing, are un guler fals portocaliu, este cu mânecă lungă și are un aspect plastifiat și strălucitor. Tricoul larg Constructors are laurii care celebrează victoriile McLaren Racing de-a lungul anilor, semnăturile lui Bruce McLaren și Levi Strauss, plus o etichetă dublă.

Hanoracul din silon are culoarea gri, un buzunar din silon negru și mâneci raglan, folosind aceeași tehnică de imprimare cu silicon lucios ca și Second Skin, pentru un finisaj strălucitor. Are agățătoare și grafică personalizată pe spate.

Tricoul grafic cu mânecă lungă fabricat prin tehnica siliconului lucios, are o croială relaxată, o imprimare foto a unei mașini McLaren F1, o etichetă pentru gât la spate și o cusătură laterală în L. Colecția cuprinde și o Speed Bandana, o bandană supradimensionată din satin, care prezintă aceeași imagine McLaren F1, precum și o etichetă dublă într-un colț.

Noua Colecție Levi’s x McLaren Racing s-a lansat la nivel global pe 17 octombrie și este disponibilă pe Levi.com și în magazinele selectate Levi’s.


Despre brandul Levi’s

Brandul Levi’s este epitomul stilului American clasic și degajat. Din momentul în care Levi Strauss & Co. Inventați în 1873, jeanșii Levi’s au devenit unul dintre cele mai recognoscibile piese vestimentare din lume — captivând imaginația și loialitatea oamenilor vreme de generații. Azi, portofoliul brandului Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit inovator unic în industria textilă. Gama sa de articole din denim și accesorii este disponibilă în peste 110 țări, oferind posibilitatea celor din întreaga lume să-și exprime stilul personal. Pentru mai multe informații despre brandul Levi’s, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.


Despre Levi Strauss & Co.

Levi Strauss & Co. Este una dintre cele mai mari companii producătoare de îmbrăcăminte și liderul global în producția de denim. Compania crează și comercializează jeanși, îmbrăcăminte casual și accesorii pentru bărbați, femei și copii sub brandurile Levi’s, Dockers, Levi Strauss Signature și Beyond Yoga. Produsele sale sunt comercializate în peste 110 țări din întreaga lume, printr-o combinație de lanțuri de magazine de sine stătătoare, magazine din complexuri comerciale, site-uri, și o amprentă globală de aproximativ 3.200 de magazine dedicate. Venitul net raportat de Levi Strauss & Co. în 2023 a fost de 6,2 miliarde de dolari. Pentru mai multe informații, intrați pe http://levistrauss.com, iar pentru noutăți despre companie și comunicate de presă, accesați http://investors.levistrauss.com.


Despre McLaren

McLaren Racing a fost fondată de pilotul de curse Bruce McLaren în 1963. Echipa a intrat în prima sa cursă de Formula 1 în 1966. De atunci, McLaren a câștigat 20 de campionate mondiale de Formula 1, 188 de mari premii de Formula 1, Indianapolis 500 de trei ori și Le Mans 24 de la prima participare.

McLaren Racing concurează în șase serii de curse. Echipa concurează în Campionatul Mondial FIA de Formula 1 cu piloții McLaren F1 Lando Norris și Oscar Piastri, NTT INDYCAR SERIES cu piloții Arrow McLaren Pato O’Ward, Nolan Siegel și Christian Lundgaard, Campionatul Mondial ABB FIA Formula E ca NEOM McLaren Formula E Team cu piloții Sam Bird și Taylor Barnard, Extreme E Championship cu piloții NEOM McLaren Extreme E Team Cristina Gutiérrez și Mattias Ekström și F1 Academy cu ART Grand Prix și membru al programului de dezvoltare a piloților Bianca Bustamante. Echipa concurează și în Campionatul F1 Sim Racing sub numele de McLaren Shadow, după ce a câștigat Campionatele Constructorilor și Piloților din 2022.

McLaren este un campion al sustenabilității în sport și semnatar al Angajamentului ONU Sport de combatere al schimbărilor climatice. Își ia angajamentul pentru zero net până în 2040 și dezvoltă o cultură diversă și inclusivă în industria mașinilor de curse.


sursă foto: creativemarket.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.