(P) Ce vom purta în această toamnă? Autumn must-haves de la bonprix

Toamna se apropie cu pași rapizi, ceea ce înseamnă că este timpul să ne reîmprospătăm garderoba și să ne pregătim pentru zilele mai răcoroase care urmează.

Ești curioasă ce tendințe vor predomina în acest sezon? bonprix a pregătit mai multe inspirații pentru tine!

Află cum să folosești cele mai la modă haine și accesorii în ținutele tale de zi cu zi.

CEA MAI FIERBINTE CULOARE A SEZONULUI

Preț: 139,90 leibonprix.ro
Preț: 139,90 lei – bonprix.ro

Culoarea bordo a intrat definitiv în canonul modei de toamnă. Deși tendințele se schimbă, această culoare revine în fiecare an odată cu începutul lunii septembrie. bonprix oferă o gamă largă de haine bordo – de la pulovere la fuste și pantaloni până la accesorii precum eșarfe și pantofi.

Lucrurile vor arăta grozav asociate cu negru versatil sau maro ciocolatiu intens. Un gri contrastant ar putea fi o alternativă.

Pe lângă bordo, în noua linie bonprix au apărut și alte culori din paleta roșie, cum ar fi coral și roz murdar. Acestea, la rândul lor, sunt alegerea ideală pentru toate blondele cu tenul rece. Prin urmare, indiferent de ten sau preferința de culoare, există ceva pentru fiecare femeie!

MĂSLINIU ESTOMPAT

Ce culori vom mai purta în această toamnă? Măsliniu!

Preț: 179,90 leibonprix.ro
Preț: 179,90 lei – bonprix.ro

Noua colecție bonprix cuprinde pulovere, bluze și sacouri în această nuanță de verde. Le poți combina cu haine în alte tonuri pământii, cum ar fi bej sau maro, pentru a crea ansambluri armonioase, calde.

Asociază un pulover masiv de culoare măslinie cu pantaloni cu picior drept de culoare écru, iar pe deasupra pune un palton în aceeași nuanță. Completează look-ul cu mocasini clasici. În acest fel, poți crea ținuta perfectă, fie pentru plimbările de toamnă, fie pentru serviciu.

ELEGANȚĂ DE BIROU

Hainele în dungi sunt întruchiparea tendinței power dressing.

Ne amintesc de garderoba unui om de afaceri – chintesența eleganței corporative. Cel mai simplu mod de a ne stiliza este să alegem un costum în dungi.

Acest imprimeu va alungi silueta și o va face să pară mai suplă. În noua colecție bonprix, vei găsi sacouri într-o varietate de stiluri – atât clasice cu două rânduri de nasturi, cât și „cropped”.

În ceea ce privește partea de jos, marca a optat pentru pantaloni cu picioare drepte sau evazate. Dungile sunt un model care va adăuga o notă de clasă oricărei ținute și sunt ideale atât pentru ocaziile formale, cât și pentru cele mai puțin oficiale.

FLORI ÎN EDIȚIA DE TOAMNĂ

Odată cu sosirea primelor dimineți mai răcoroase, nu trebuie să renunți la imprimeurile florale.

Preț: 139,90 leibonprix.ro
Preț: 139,90 lei – bonprix.ro

Înlocuiește-le cu unele în culori mai stinse, care se potrivesc perfect cu atmosfera de toamnă.

Optează pentru modele în nuanțe de bordo, maro sau portocaliu intens. Florile de pe țesături mai închise la culoare se vor potrivi cu dresuri și botine mai groase.

În colecția de toamnă bonprix vei găsi o gamă largă de rochii decorate cu acest imprimeu, precum și cămăși.

Acum te poți bucura de modelul tău preferat pe tot parcursul anului!

Completează-ți garderoba pentru noul sezon și vizitează neapărat magazinul online www.bonprix.ro !

sursă foto: creativemarket.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.