(P) Destinația Denim: ghidul Levi’s pentru denim streetstyle definitoriu la Săptămâna Modei din Copenhaga

Primăvară / Vară 2025. Levi’s a ales cele mai spectaculoase modele, de la jeanși evazați la drepți, de la talie înaltă sau joasă la vintage.

Denimul este o parte integrantă a peisajului modei. Denimul inspiră nu numai designerii din întreaga lume, dar influențează și street style-ul, de la cine ce poartă, definind stilul denim prin personalitatea lor.

De la concepția lor lor în 1873, blugii obișnuiți au rămas atemporali, versatili și e greu de imaginat o lume fără ei. Denimul iese în evidență, fără îndoială, pe străzile din Copenhaga – poate fi văzut în combinații clasice, cu look-uri mai alternative sau mai elegante. Pe parcursul Săptămânii Modei de la Copenhaga din acest an, au fost expuse mai multe tendințe din denim pentru zi sau seară.

De la blugi cu un tricou alb până la all denim mereu în trend, aceștia fac parte din look-ul stratificat, dar de efect, făcut pentru ca tu să mixezi, să asortezi și să creezi senzație.
Croielille relaxate au acaparat străzile, de la Levi’s 555 largi, dar nu prea largi, până la noul model de jeanși XL Straight, largi și supradimensionați, devenind un must-have al sezonului.

Influențele Western își mențin popularitatea cu piese de denim statement, cum ar fi fuste și salopete din denim accesorizate cu cizme și pălării de cowboy într-un mod stilizat, scandinav.

Pentru mai multe look-uri văratice și ușor de purtat, jorts și pantalonii scurți largi cu talie înaltă sunt soluția pe vreme caldă, ideali pentru stilului relaxat de zi cu zi.

Despre brandul Levi’s
Brandul Levi’s este epitomul stilului American clasic și degajat. Inventați în 1873, jeanșii Levi’s au devenit unul dintre cele mai recognoscibile piese vestimentare din lume — captivând imaginația și loialitatea oamenilor vreme de generații. Azi, portofoliul brandului Levi’s continuă să evolueze printr-un spirit inovator unic în industria textilă. Gama sa de articole din denim și accesorii este disponibilă în peste 110 țări, oferind posibilitatea celor din întreaga lume să-și exprime stilul personal.

Pentru mai multe informații despre brandul Levi’s, produsele și magazinele sale, vă rugăm să vizitați levi.com.

Despre Levi Strauss & Co.
Levi Strauss & Co. este una dintre cele mai mari companii producătoare de îmbrăcăminte și liderul global în producția de denim. Compania crează și comercializează jeanși, îmbrăcăminte casual și accesorii pentru bărbați, femei și copii sub brandurile Levi’s, Dockers, Levi Strauss Signature și Beyond Yoga. Produsele sale sunt comercializate în peste 110 țări din întreaga lume, printr-o combinație de lanțuri de magazine de sine stătătoare, magazine din complexuri comerciale, site-uri, și o amprentă globală de aproximativ 3.200 de magazine dedicate. Venitul net raportat de Levi Strauss & Co. în 2023 a fost de 6,2 miliarde de dolari.

Pentru mai multe informații, intrați pe http://levistrauss.com, iar pentru noutăți despre companie și comunicate de presă, accesați http://investors.levistrauss.com.


sursă foto: creativemarket.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.