March 29, 2024

Draga noastra, 

Noi, cei de la CUPPER Romania, am pregatit cu drag pentru tine aceste pachete cu minunatele noastre ceaiuri de iarna in editie speciala limitata – naturale, BIO si aromate, numai bune pentru alungat frigul de afara!

Pentru iubitorii ceaiului si al infuziilor, CUPPER este prilejul de a descoperi arome noi, de a se bucura de un moment de ragaz in intimitate sau cu prietenii si de a-si aminti de taramuri insorite. Cine ar putea sti mai bine acest lucru decat englezii, creatorii faimosului 5’o clock tea?
Din pasiune pentru ceai. Create cu pasiune in Dorset, Anglia, ceaiurile certificate BIO CUPPER te surprind de la prima degustare cu arome inedite si savuroase.
Gust desavarsit. Mixurile de plante din fiecare cutie sunt alese cu grija, o adevarata explozie de arome pentru toate gusturile si preferintele: condimentat, fructat, vanilat, energizant sau linistitor.
Bland pentru corp. Nu contin coloranti, conservanti sau organisme modificate genetic. Nu contin teina.
Etic si sustenabil. Plantele folosite la aceste infuzii sunt recoltate de pe plantatii unde nu sunt folositi copii sau persoane defavorizate. Ambalajele sunt reciclabile si nu contin plastic. Pliculetele nu sunt albite, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor.
Te invitam sa descoperi acum si aromatele noastre ceaiuri de iarna, in editie speciala, ale caror note centrale (portocala, mar, merisoare) sunt puse in valoare de condimente precum scortisoara, anasonul stelat sau cuisoare, alaturi de o reducere exclusiva dedicata comunitatii tale, despre care vei regasi detalii pe verso. Iar daca te tenteaza sa faci un giveaway pentru comunitatea ta, imi poti scrie la contact@nutrivita.ro.

Abia asteptam sa aflam ce aroma iti incalzeste mai bine zilele friguroase de iarna ce vor urma.

Te imbratisam cu drag,
Mihaela

Descopera CUPPER Editie Speciala de Iarna, savoare in fiecare ceasca!

INFUZIE BIO PORTOCALA – SCORTISOARA (20x2g) – Cand furtunile de zapada fluiera in jurul caselor, savureaza acest ceai de condimente, care combina gustul de iarna cu gustul fructat de portocala si cu o nota fina de scortisoara.

Ingrediente: scortisoara* 40%, rooibos*, radacina de lemn dulce*, hibiscus alb*, aroma naturala de portocala 5%, coaja de portocala* 2%, radacina de cicoare*, cuisoare*. *Ceai certificat ecologic condimentat cu scortisoara, portocala si arome naturale. Lemnul dulce creste tensiunea arteriala, asadar persoanelor cu hipertensiune nu le este recomandat consumul in exces.

INFUZIE BIO STRUDEL MAR – SCORTISOARA (20×2,5g) – Parfumul ceaiului bio miroase a iarna cu mere si scortisoara, si iti aminteste de un moment relaxant de ceai cu strudel cu mere.

Ingrediente: hibiscus*, mar* 25%, scortisoara* 16%, macese *, aroma naturala de mere 5%, coaja de cacao*, radacina de cicoare*, aroma naturala de lamaie*, frunze de stevie*, anason stelat*. *Ceai certificat ecologic din fructe cu mere, scortisoara si arome naturale.

INFUZIE BIO MERISOR – SCORTISOARA (20x2g) – Ce ar putea fi mai frumos decat o ceasca cu ceai fierbinte dupa o lunga plimbare de iarna? Amestecul fin de scortisoara picanta, anason stelat de Craciun si fructe de padure dulci aminteste de magia lunilor de iarna.

Ingrediente: hibiscus*, scortisoara* 22%, radacina de lemn dulce*, macese*, cuisoare*, aroma naturala de portocala 4%, anason stelat* 3%, coaja de portocala*, afine* 1%, aroma naturala de coacaz negru 1%. *Ceai certificat ecologic de fructe cu scortisoara, anason stelat, afine si arome naturale. Lemnul dulce creste tensiunea arteriala, asadar persoanelor cu hipertensiune nu le este recomandat consumul in exces.

Mod de preparare: 1 pliculet de fructe se infuzeaza cu apa clocotita, timp de 7-8 minute.

Unde le gasim: Le gasesti in marile lanturi de magazine, la raionul de produse BIO, in magazinele online de produse BIO si naturiste sau pe www.nutrivita.ro .
Pret atractiv: CUPPER ceai bio are un pret recomandat atractiv pentru consumatori: 17,60 lei/cutia de 20 pliculete, la acelasi nivel cu brandurile non-bio.

Mai mult,  iti oferim o reducere valabila pana la 31.12.2021 de 10% cu codul CUPPER10 pe www.nutrivita.ro.

#CUPPERRomania #CUPPERTeas #CeaiCupper #CeaiBioCupper