March 28, 2024

BJORG se angajeaza de peste 30 de ani sa schimbe modul in care ne hranim, zi de zi. Pentru ca a manca bine si BIO este posibil.
Adica? Retete simple, uleiuri hranitoare de buna calitate, zahar si sare in cantitati reduse sau chiar deloc, cereale integrale, pline de nutrienti…
Si, cireasa de pe tort, 70% din produsele Bjorg au un Nutri-Score de A sau B pentru ca tu sa stii ce sa alegi pentru o viata mai sanatoasa si mai plina de vitalitate! Nutri-Score este o noua modalitate de etichetare a alimentelor, un semafor usor de citit pe ambalaj, de la A/B (verde) – alimente ce se pot consuma zilnic in cantitati mai mari, pana la D/E (rosu) – alimente ce sunt recomandate a se consuma ocazional in cantitati mici.

Am ales sa va prezint astazi cateva din produsele gamei din Romania:
BJORG – pentru un mic dejun plin de energie:
Bjorg Muesli Fibre Prune – Smochine, 375g – Toate musliurile din gama sunt din cereale integrale, nu au zahar adaugat si au Nutri-score A, pentru a fi integrate zi de zi in dieta. Cele cu extra-fibre contin prune si smochine, excelente pentru sustinerea microbiomului intestinal si a digestiei.
Bjorg Baton Miere –Alune, 25g – Un baton crocant din alune coapte si miere, un plus de energie pentru intreaga zi.
BJORG – pentru mancaruri savuroase, fara chimicale:
Bjorg Cuburi cu legume 6x12g – Fie ca vrei sa gatesti o supa delicioasa sau sa imbogatesti gustul mancarurilor favorite, aceste cuburi cu condimente BIO din legume nu au coloranti, conservanti, sirop de glucoza, ulei de palmier sau monoglutamat.
Bjorg Sos tomate 3 x200ml – Format familial, pachet de 3 cutiute de cate 200ml, pentru a-si pastra prospetimea si Nutri-score A. Din rosii crescute in camp liber, cu un gust autentic. Fara zahar sau sare adaugate.
BJORG – pentru pauze dulci si gourmet:
Bjorg Gaufre Caramel 175g – Bun venit in lumea rasfatului pur. Delicioasele gaufre cu caramel iti lasa gura apa doar cand le vezi pe raft. Cu unt si sare de mare, din grau semi-integral si fara ulei de palmier, sunt perechea perfecta pentru o cana de ceai sau cafea.
Bjorg Biscuiti Integrali Glazurati, 200g – Un biscuit crocant, cu fulgi de ovaz, din cereale integrale, invelit intr-un strat generos de ciocolata. Cu -30% acizi grasi saturati comparativ cu media pietei (conform studiilor producatorului), bogat in fibre, sursa de magneziu si fier, ii vei adora la birou sau dupa o plimbare.
Bjorg Biscuiti Integrali Natur Bio Nutri+, 200g – Fabricati din faina integrala ce pastreaza invelisul hranitor al cerealelor, acesti biscuiti sunt o sursa buna de fibre. Contin zahar nerafinat de trestie si au -85% acizi grasi saturati comparativ cu media pietei (conform studiilor producatorului). Pur si simplu deliciosi, cu Nutri-score B!


Produsele se gasesc la raionul BIO in retelele de magazine, in magazinele online si pe www.nutrivita.ro

Angajamentele BJORG pentru ca tu sa mananci mai bine!


Bio si ceva in plus. Dintotdeauna am fost convinsi ca exista o alimentatie mai bine conectata la natura si mai buna pentru oameni si planeta. Asa a luat nastere BJORG, de peste 30 de ani pionier in bio-nutritie in Europa.
Angajament #1 – bio dintotdeauna
Bio in radacinile noastre! Din 1988 prezentam, promovam si credem in aceasta metoda de cultivare care respecta pamantul, animalele si oamenii.
100%. Da, TOATE produsele noastre sunt bio.
Angajament #2 – Calitate nutritionala
Misiunea noastra: sa oferim cat mai multor oameni acces la alimente ecologice (bio) mai sanatoase, mai echilibrate si de buna calitate. Sortimentatia de produse bio este importanta. Dar asta nu este suficient! Asa ca adaugam acestui angajament o exigenta nutritionala unica.
Adica? Retete simple, uleiuri de buna calitate, zaharuri putin sau chiar deloc rafinate, cereale integrale, sau cantitati reduse de zaharuri si de sare… si, garantat, 100% fara ulei de palmier!
70% din produsele noastre au un Nutri-score de A sau B! Iar acesta nu este decat inceputul!
Angajament #3 – vegetal prin convingere
Deschidem calea spre… noi arome si spre un nou mod de consum! De 30 de ani, deschidem calea alternativelor pe baza de plante pentru a inlocui laptele sau carnea, atat pentru micul dejun, cat si pentru toate celelalte mese.
99,6% din produsele Bjorg sunt potrivite pentru vegetarieni. Iar maine? Vor fi 100%!

Angajament #4 – respectuosi cu mediul
Protejarea planetei costa! Deoarece BIO este ratiunea noastra de a fi, a avea o abordare ecologica si in continuare este un demers evident. O alimentatie bio si mai vegetala reduce impactul nostru ecologic, dar pentru noi nu e suficient. Ne regandim si ambalajele.
Lucram zilnic pentru a oferi noi solutii care respecta mai mult mediul.
Pana in 2025, 100% din ambalajele noastre vor fi reciclabile, reutilizabile sau compostabile.

Angajament #5 – actionam in mod durabil
De ce sa ne oprim aici cand putem sa facem si mai bine?
In spatele produselor noastre se afla si o companie, precum si colaboratori implicati in incurajarea unui model alimentar mai durabil si mai sanatos. Convingerea noastra: responsabilitatea noastra merge dincolo de alimentatie!
In 2017 am fost prima companie alimentara franceza certificata B-corp (Benefit Corporation), una dintre cele mai exigente certificari in materie de dezvoltare durabila.