April 16, 2024

Astazi, fiti frumoase, cele mai frumoase! Nu ma refer doar la aspectul fizic, pentru ca, desi e important, nu e cel mai important. In adolescenta, dupa ce am citit cartea lui Margaret Mitchell “Pe aripile vantului”, modelul meu de femeie, din toate punctele de vedere, a fost, pentru mult timp, Scarlet O’Hara. Pe langa faptul ca mi-o imaginam extrem de frumoasa, o admiram pentru ca in ciuda problemelor pe care le tot intampina, a neajunsurilor si suferintelor, gasea in interiorul ei puterea sa le depaseasca. Voiam, ca atunci cand nu o sa mai fiu o copila, sa fiu la fel ca ea, sa am o personalitate unica, increzatoare, eleganta, puternica, sa nu trec prin viata oamenilor fara sa las urme, fara sa insemn ceva. Abia mai tarziu, cand am devenit cu adevarat femeie, am inteles ca toate acestea vin impreuna cu experienta, cu alegerile facute si cu loviturile vietii, insa puterea o ai sau nu. Nu e suficient sa iti doresti.

Astazi, nu stiu cat ma apropii de personajul meu preferat, dar stiu ca am invatat sa tin capul sus, indiferent de circumstante.

Astazi, de 8 Martie, ganditi-va numai la voi, iubiti mult fara sa cereti nimic inapoi, zambiti cum nu ati mai facut-o vreodata … macar astazi. Nu va ganditi la sabloane, tipicuri, nu va ganditi la nimeni si nimic, ganditi-va numai la voi si nu uitati ca frumusetea vine din interior.

La Multi Ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.