March 29, 2024

Viata sociala este acum redusa la minim. Ceea ce nu se poate spune despre parul vopsit, cu acea linie alba in continua crestere la radacini. Chiar daca stilistul in care avem cea mai mare incredere nu ne poate ajuta acasa, persoanele cu par saten si blond chiar pot rezolva aceasta problema cu ajutorul samponului Plantur 39 Color Brown & Blonde si a balsamului Plantur 39 Color Brown & Blonde.


Utilizarea ambelor produse: mai intai a samponului si apoi a balsamului, imbunatateste efectul de culoare. Fiecare dintre cele doua produse se lasa sa actioneze pe scalp intre 2 si 5 minute, in functie de intensitatea dorita a culorii. Apoi, parul se clateste cu apa din abundenta.


Cafeina capata culoare: fara par alb crescut la radacini, fara fire albe, fara fire de par cazute, fara un par cu probleme


Produsele de culoare Plantur 39 contin si un complex de ingrediente active care protejeaza radacina parului de epuizarea cauzata de schimbarile hormonale aparute cu inaintarea in varsta. Cafeina intareste radacinile, ea fiind detectata in foliculii pilosi daca este lasata pe scalp doar 2 minute.


Plantur 39 Color Brown/Blonde Sampon Phyto-Caffeine, 250 ml, 50 RON


Plantur 39 Color Brown/Blonde Balsam colorat, 150 ml, 45 RON


Plantur 39 – Plantur 39 ofera o gama special creata pentru prevenirea caderii parului la femei cauzata de schimbarile hormonale aparute cu inaintarea in varsta – o gama adaptata nevoilor specifice parului. Plantur ofera ingrijirea potrivita, indiferent daca e vorba doar de un par fin, devitalizat sau chiar de parul vopsit. La gama Plantur39 s-au adaugat, de curand, produsele Plantur 39 Color Blonde & Brown.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.