December 10, 2023

Unul dintre cei mai bogati oameni ai lumii, Carlos Slim Helu, conduce un Bentley Continental Flying Spur

 photo cars_billionaires_drive_01.jpg

Presedintele Reliance India, Mukesh Ambani, este cel mai bogat indian din lume conform Forbes, cu o avere estimata la 22,3 miliarde dolari. El conduce una dintre cele mai luxoase masini, un Maybach 62.

 photo cars_billionaires_drive_02.jpg

Industriasul Anil Ambani conduce o masina potrivita personalitatii sale, un Lamborghini Gallardo. Gallardo accelereaza de la 0 la 100 km/h in 4.1 secunde si atinge o viteza maxima de 325 km/h.

 photo cars_billionaires_drive_03.jpg

Ratan Tata conduce un Mercedes S, dar in garajul sau gasim si un Ferrari California, un Maserati Quattroporte, un Cadillac XLR si un Chrysler Sebring.

 photo cars_billionaires_drive_04.jpg

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, detine una dintre cele mai ieftine masini, un Acura TSX. Costa aproximativ 30.000 de dolari.

 photo cars_billionaires_drive_06.jpg

Fondatorul Microsoft, Bill Gates, conduce un Porsche 959 Coupe, una din cele doar 230 de astfel de masini construite.

 photo cars_billionaires_drive_07.jpg

Un alt miliardar modest, Steve Ballmer, conduce un Ford Fusion hibrid.

 photo cars_billionaires_drive_08.jpg

Michael Bloomberg conduce un Audi R8.

 photo thumbnail.jpg

Mostenitoarea imperiului Wal-Mart, Alice Walton, este una dintre cele mai bogate femeie din lume, dar detine o masina simpla, un Ford F-150 King Ranch din 2006.

 photo thumbnail 1.jpg

Warren Buffett conduce un Cadillac DTS pe care, potrivit Business Insider, l-a cumparat pentru a sustine compania General Motors, care era in declin la momentul achizitiei.

 photo cars_billionaires_drive_12.jpg

Miliardarul Michael Dell conduce un superb Porsche Boxter din 2004.

 photo cars_billionaires_drive_13.jpg

Omul de afaceri francez si directorul executiv al PPR care in 2013 si-a schimbat numele in Kering, François-Henri Pinault, conduce un SUV Lexus LX. Imi este imposibil sa nu mentionez si faptul ca este casatorit din 2009 cu Salma Hayek.

 photo cars_billionaires_drive_15.jpg

Fondatorul Ikea, Ingvard Kamprad, care a decedat la inceputul acestui an, poseda o avere de aproximativ 28 miliarde de dolari, potrivit Forbes. Cu toate acestea, el pare sa fi fost cel mai umil dintre miliardarii lumii si acest lucru se oglindea si in brandul de masina pe care-l conducea, un Volvo 240 din 1993. Potrivit Business Insider, daca masina ar fi vanduta astazi, ar fi în valoare de aproximativ 1500 $.

 photo cars_billionaires_drive_16.jpg

Fondatorul Oracle, Larry Ellison, are o colectie impresionanta de masini scumpe, dar cea mai valoroasa este un McLaren F1. Productia acestei masini a fost oprita in 1998. Aceasta masina ar putea accelera de la 0-100 km/h in doar 3,2 secunde.

 photo thumbnail 2.jpg

Vaduva fondatorului Apple, Steve Jobs, Laurene Powell Jobs conduce un arginitiu Audi A5.

 photo cars_billionaires_drive_18.jpg

sursa foto: dailymail.co.uk

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d