March 29, 2024

Stii momentul acela cand tocmai ai iesit de la o sedinta, alergi la o intalnire si ti-ai amintit ca n-ai mancat nimic de azi dimineata?
Este chiar momentul pentru batonul dietetic Gerlinéa, care poate inlocui o masa. E gustos, satios, accesibil. Si nu ingrasa!

Toata lumea a auzit de Gerlinéa, brandul frantuzesc de produse dietetice complete, care te ajuta sa-ti pastrezi silueta si sanatatea. Vest-europenii il cunosc de mult si il cauta la rafturi in supermarket, romanii i-au aflat abia in anii din urma deliciile si beneficiile. Ceva mai tarziu, dar cu acelasi entuziasm.  photo all4-gerlinea.jpg
Brandul a lansat o multime de sortimente de gustari, bauturi, suplimente si substitute de masa. Septembrie e luna in care ne intoarcem din concediu si cand ne gandim ce bine ar fi sa avem cu noi cateva batoane dietetice savuroase, pentru o masa rapida, in deplasari sau cand lucrezi la calculator. Gerlinéa nu te lasa la greu!
De ce Gerlinéa batoane dietetice?
Pe piata sunt o multine de produse dietetice si totusi Gerlinéa e in topul preferintelor. Si iata de ce:
– Sunt dietetice, dar si foarte bune la gust! Cele mai bune. Cand spui dietetic, te gandesti de obicei la ceva neapetisant si fara gust, in niciun caz la o prajiturica delicioasa cu gust de ciocolata, caramel, alune, vanilie, cocos, etc – cum sunt batoanele dietetice Gerlinéa. Ei bine, prima inghititura e o surpriza plăcuta. Iar celelalte nu ingrasa!  photo GERLINEA BATOANE EXTRA DARK 372g 12 batoane.png
– Sunt cu ciocolata, v-am zis? Iti satisfac pofta de ciocolata sau ceva dulce, fara efectele devastatoare ale dulciurilor asupra siluetei.
– Te ajuta sa-ti mentii greutatea sau chiar sa slabesti, daca nu faci excese alimentare. Si asta pentru ca au un continut mare de proteine, despre care toti nutritionistii sunt de acord ca te ajuta sa slabesti. Dietele preponderent proteice sunt recomandate mai ales in fazele initiale ale procesului de slabire, pentru ca se transforma in masa musculara, topind grasimea. Dar proteinele mai au un rol esential – tin de foame!
 photo Gerlinea batoane vanilie alune High.png
– Au un continut moderat de carbohidrati si aproape deloc grasime. Bye-bye colesterol!
– Au un continut mic de calorii raportat la gradul de satietate. De exemplu, doua batoane substitute de masa de la Gerlinéa contin 235 kcalorii, mai putin decat 50 de grame de ciocolata, dar la fel de gustoase, si mult mai consistente. Ai putea sa le mananci la desert, dar mai bine in loc de felul principal, daca ti-ai propus sa scapi de kilograme.
 photo Batoane ciocolata 372g 12x31g_flat.png
– Contin vitamine si minerale. Am lasat partea asta buna pentru la sfarsit, pentru ca stiu ca v-ati plictisit sa va tot spuna lumea ce sa mancati ca sa acoperiti necesarul zilnic de vitamine. Ei bine, batoanele Gerlinéa contin 12 vitamine si 11 minerale, lucru care le face foarte potrivite pentru o masa echilibrata din punct de vedere nutritional. Mai potrivite decat un meniu fast food, plin de calorii si gol de vitamine.
– Sunt accesibile. Arunci 2 batoane în geanta si ti-ai asigurat un pranz dietetic, bun la gust, care tine de foame, iti pastreaza silueta si costa de 2 ori mai putin decat o salata sau un sandvis.

Gusturi si arome, pe alese

Gerlinéa a lansat Batoanele dietetice înlocuitoare de masa pentru controlul greutatii in mai multe variante de gust si arome, ai de unde alege: Batoane cu Ciocolata, Batoane cu Ciocolata Extra Dark, Batoane cu Ciocolata si Caramel si Batoane cu Ciocolata si umpluturi diverse – Migdale, Cocos si Pralina. Batoanele se gasesc în cutii de doua bucati (pentru o masa), la pretul de 7,2 lei/cutia sau de 12 bucati (pentru 6 mese), la pretul de 36,9 lei/cutia în marile lanturi de magazine, in retelele tip plafar si pe www.nutrivita.ro.
Mai exista si varianta cu vanilie si alune pe un pat de ciocolata cu lapte, 6 bucati (3 mese)/cutie, la pretul de 19,3 lei.
Pofta buna!

Ce bem astazi?  photo GERLINEA SHAKE FR. EXOTICE 330ml.png

Shake-uri savuroase, care nu îngrasa si pot înlocui o masa
Esti la dieta si visezi la un shake cremos si ciocolatos sau la unul racoros, cu fructe exotice Sau la un frappe delicios? Gerlinéa s-a gandit si la rasfaturile noastre de baut, fara grija siluetei: shake-urile substitute de masa.
Partea buna cu shake-urile Gerlinéa este ca sunt bogate în proteine, care contribuie la mentinerea masei musculare. Si contin 10 vitamine si 9 minerale, un mix perfect pentru o bautura echilibrata nutritional, care îti da un impuls de energie, chiar si la dieta. Sunt usor de transportat si pot înlocui o masa savuroasa, cand vrei sa slabesti.

Shake de Ciocolata  photo GERLINEA SHAKE CIOCOLATA 150G SHAKER.png
Gasesti în cutie 5 plicuri cu pudra milkshake (1 plic/o masa) si un shaker. Tu vii cu 200 ml de lapte degresat. Amesteci în shaker 30 de secunde laptele cu pudra si obtii o bautura delicioasa, de 200 kcalorii, care poate tine loc de o masa. Poti sa-l bei cald, la micul dejun sau rece, cand ai chef. Pret recomandat: 45 lei/cutia cu 5 plicuri (5 mese) pe www.nutrivita.ro.

Bauturi dietetice Fructe Exotice si Café Frappé
Sunt bauturi gourmet delicioase, racoritoare si hranitoare, gata preparate, usor de transportat si consumat. Nu trebuie decat sa deschizi cutia si sa îi bei continutul, ideal imediat dupa deschidere. Sunt realizate dupa retete noi, inovatoare, care respecta principiile unei mese complete, echilibrate, cu putine calorii. Ideale pentru cei care vor sa slabeasca sau sa-si mentina greutatea în cadrul unei diete sarace în calorii. Potrivite si în cazul în care vrei sa compensezi excesele alimentare ale zilei cu o masa usoara, care tine de foame.

 photo GERLINEA SHAKE FRAPPE 330ml.pngBautura dietetica Fructe Exotice asociaza dulceata laptelui cu savoarea fructelor de mango si ananas. Contine, printre altele, lapte batut degresat, suc de mango si de ananas. Pret recomandat: 12lei pe www.nutrivita.ro.
Bautura dietetica Café Frappé e cremoasa, gourmet, cu gust intens de cafea. Pret recomandat: 12 lei pe www.nutrivita.ro.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.