April 19, 2024

De ce un sarut, fie el si de la un strain, ne transforma, ne face sa zambim, pe cei mai multi dintre noi? Sincer, eu nu stiu cum as reactiona, cu siguranta ca ar depinde de cine si de ce ar trebui sa ma las pupata, caci altfel, desi pupacioasa fiind, l-as plesni pe cel in cauza. 🙂

O astfel de intrebare si-a pus si artista Johanna Siring, care a venit la festivalul de muzica din Danemarca, numit Roskilde Festival, nu neaparat pentru muzica, ci, mai degraba, pentru un experiment mai mult decat dragut.
Proiectul se numeste “Kiss a stranger” (saruta un strain) si consta in fotografierea persoanelor inainte si dupa ce sunt sarutate, evident de un strain. Artista suprinde expresiile persoanelor in detaliu, aratand cat de minunate sunt trasformarile acestora.

Info: Festivalul Roskilde are loc anual in Danemarca, in localitatea cu acelasi nume, incepand cu anul 1972. Initial a fost gandit ca fiind orientat catre miscarea hippie, ulterior marindu-si aria de acoperire a genurilor muzicale.
Anul acesta, printre trupele participante s-au numarat si: Foo Fighters, Arcade Fire, Justice, Solange, Ice Cube sau The Weeknd.

Iata si fotografiile:

sursa foto: www.johannasiring.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.