April 20, 2024

Cred in efectul bumerang. Asa imi place sa ii spun. Probabil, un fel de karma, in conceptul filosofico-religios. Dar, nu vreau sa ajung acolo. Nu e nimic filosofic in ceea ce vreau sa spun. Pentru ca eu cred ca tot ce facem in viata asta, platim tot acum, nu intr-o viata viitoare. Sau, mergand si mai departe, ca platim acum greselile altor vieti.
Cred cu tarie ca tot ce faci sau spui, se va intoarce la tine, cu aceeasi forta cu care ai lansat actiunea in univers. Suna filosofic, totusi, nu? 🙂
Ma incapatanez sa cred ca nu. Stiu, din experienta mea si a celor din jur, ca daca faci bine, acest bine se va intoarce la tine. Nu inmiit sau inzecit, ci exact in aceeasi cantitate in care dai. Cu siguranta veti spune ca aberez, caci ati dati iubire de multe ori si ati primit inapoi durere, dispret, indiferenta. Asa este, insa v-ati gandit ca poate, la un moment dat ati facut acelasi lucru? Poate nu ati dat chiar durere, dar nu ati dat nimic in momentul in care vi s-a dat iubire. Nu mai dau exemple despre bine si rau, adevar sau minciuna. Ideea este aceeasi. Am mers doar pe exemplul iubirii, pentru ca in conceptia mea, ea este cheia existentei noastre.
Este vorba doar despre legea firii, asta e efectul bumerang.

Bumerang

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.