March 29, 2024

sad-man-and-rain

Afara-i frig si e-nnorat si…nici n-are importanta cine nu mai vine :), dar daca tot vremea ma tine in casa, ma cuibaresc in mijlocul patului cu laptopul pe genunchi si scriu. Astazi, despre ce ii face pe barbati sa fie atragatori sau mai degraba, despre cum vad eu barbatul atragator.
Stiu ca orice femeie are un tipic al barbatului. Fat-Frumos sau nu, barbatul care atrage o femeie are acel “quelque chose”, care trezeste in ea dorinte, fantezii… sperante, de ce nu?! Sa fie blond cu ochi albastri sau sa fie inalt, brunet si cu un zambet fermecator si lista ar putea continua.
In cazul meu, suna a cliseu, dar asta e…Eu nu fac parte din categoria femeilor atrase de barbati lucrati la sala, frumosi, adica ceea ce numim acum metrosexuali. Pentru mine un barbat este atragator daca e mai destept decat mine. Dar, ce te faci ca inteligenta nu ti-e pusa pe frunte ca o eticheta?! Nu e la vedere, asa cum sunt muschii sau suvitele sau ochii albastri, de exemplu. Trebuie sa existe ceva, care sa te atraga vizual, totusi. Constat acum, ca barbatii pe care i-am considerat atragatori de-a lungul vietii si pe care, ulterior, i-am descoperit a fi inteligenti au fost cei care aveau o mina serioasa, trista, poate usor depresiva.
Circumstantele si mai ales interactiunea ajuta de cele mai multe ori. Imi place sa descopar prin discutii de tot felul, si nu neaparat metafizice, ca e o persoana misto si alaturi de care ma simt minunat. Barbatul inteligent e atragator tocmai pentru ca stie sa cucereasca psihic si evident, fizic.
Si nu, nu trebuie sa fie perfect, nici macar nu trebuie sa tinda catre perfectiune. Trebuie sa fie el, asa cum si eu sunt eu, poate plina de defecte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.