March 29, 2024

In viata mea exista o dragoste pura, sincera si neconditionata. Este cea mai mare dragoste a mea. E clopotelul care ma trezeste in fiecare dimineata la 6 :). E raza de soare. Este singura persoana care nu m-a dezamagit si sunt sigura ca indiferent ce va fi in viata noastra, nu ma va dezamagi niciodata. Este bucuria vietii mele. E de ajuns sa-i vad privirea senina, zambetul larg si uit de toate supararile si toate problemele de peste zi. Este fericirea mea. Nu exista indeajuns de multe cuvinte sa pot exprima ce simt, dar mai ales ce inseamna pentru mine.

Dragostea asta, exista in viata mea de aproape 6 ani. Spun “aproape” pentru ca peste 4 zile implineste 6 anisori. Se numeste Robert Alexandru si este tot ce am mai bun. Este toata averea mea. Pentru el si pentru fericirea lui, eu traiesc. Il vad crescand si realizez ca timpul trece si trece….

4 thoughts on “Declaratie de dragoste

  1. Draga mea, iti doresc din tot sufletul sa te bucuri de dragostea ta, sa fiti sanatosi toti trei si impreuna sa fiti fericiti si sa aveti multe, multe impliniri. La multi ani!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.