April 19, 2024

1. Cand Regina termina de mancat, nimeni nu mai are voie sa manance. Aceasta regula se aplica nu doar la dineurile oficiale, ci si cand se mananca in familie.
2. In fata Reginei, barbatii apleaca usor capul, iar femeile fac o reverenta.
3. Nici o casatorie a vreunui membru regal nu are loc fara acordul Reginei.
4. Regina alege si ce diadema din colectia sa va purta mireasa.
5. Buchetul miresei trebuie sa contina obligatoriu o planta aromatica numita mirt. Aceasta planta este intotdeauna verde si are un miros asemanator cu menta si eucaliptul, iar in antichitate era cunoscuta pentru efectele benefice asupra organismului uman.
6. Membrilor Familiei Regale le este interzis sa voteze sau sa isi exprime in mod public preferintele politice.
7. La cinele oficiale, Regina vorbeste cu persoana din dreapta la primul fel si cu cea din stanga la cel de al doilea fel.
8. Cand un membru al Familiei Regale calatoreste in strainatate este obligat sa aiba intotdeauna in bagaj si o tinuta complet neagra, in cazul in care vreun alt membru moare pe neasteptate.
9. Doi mostenitori nu au voie sa calatoreasca impreuna. In cazul de fata, Printul William si Printul George, dupa ce va implini 12 ani, nu vor mai calatori impreuna.
10. Niciun membru al Familiei Regale nu are voie sa dea autografe sau sa faca selfie-uri.
11. Deoarece crustaceele reprezinta cauza multor toxiinfectii alimentare, Familia Regala nu are voie sa le consume.
12. Familia Regala trebuie sa respecte un anumit dress code. Niciun membru nu are voie sa iasa in public imbracat casual. Chiar si micutul Print George are unul. La evenimentele importante, femeile din familia regala trebuie sa poate palarie, iar daca evenimentul are loc seara, dupa ora 6, palaria este obligatoriu inlocuita cu o diadema si numai daca femeia este casatorita.
13. Familia este obligata sa primeasca toate cadourile, indiferent cat de bizare ar fi acestea.
14. Cadourile nu se deschid de Craciun, ci in Ajunul Craciunului. Ziua de Craciun este rezervata pentru slujba de la Biserica St. Mary Magdalene.
15. La cina nu se mananca paste, orez sau cartofi.
16. Membrii Familiei trebuie sa invete mai multe limbi.
17. Dupa o discutie cu Regina nu ai voie sa ii intorci spatele si sa pleci. Cea care pleaca prima este intotdeauna Regina.
18. Daca Regina isi schimba geanta de pe mana stanga pe mana dreapta, atunci personalul trebuie sa intervina si sa incheie discutia. Cand Regina isi pune geanta pe masa, asta inseamna ca in maximum 5 minute, cina trebuie sa se incheie.
19. Decolteurile sunt interzise.
20. Numele de alint sunt interzise.

surse foto:www.sandiegouniontribune.com; www.vogue.co.uk; www.elle.com; www.womanandhome.com