March 29, 2024

De dragoste …

Daca in drumul tau te intalnesti cu dragostea, opreste-te si imprieteneste-te cu ea. Nu o lasa sa treaca pe langa tine.

Ia-o de mana si du-o cu tine in cele mai ascunse colturi, in cele mai intunecate locuri, in cele mai reci ganduri.
Ia-o cu tine peste tot si sufletul iti va fi mai usor decat pana ce pluteste ratacita prin zarile indepartate. Ia-o si zambetul va fi cu tine chiar si atunci cand viata te va lovi pana la ultima si cea mai mica celula din trupul tau.
Ia-o cu tine si somnul nu-ti va mai fi tulburat de nicio ingrijorare, de nicio tristete, de nicio grija.

Daca intalnesti dragostea, de orice fel ar fi ea, accept-o in viata ta cu bratele larg deschise. Ea te va invata sa fii mai bun, sa fii mai tolerant, sa fii mai intelept.
Daca intalnesti dragostea, traieste-o pana la ultimul strop, lasa-te dus de dorinta de a atinge, de a gusta, de a mirosi, de a simti tot ce ea te face sa simti.

De dor…

Daca intalnesti dragostea, vei intelege si sensul cuvantului “dor” si atunci o sa spui mai des: mi-e dor de tine, mi-e dor de sarutarile tale, mi-e dor de atingerile tale, mi-e dor de mine atunci cand sunt cu tine, mi-e dor de noi chiar si atunci cand dormim impreuna, mi-e dor de licarul din ochii tai cand iti spun ca te iubesc, mi-e dor de zambetul tau, de rasul tau molipsitor, mi-e dor de nesfarsitele clipe cand impreuna ascultam tacerea sufletelor noastre, mi-e dor si iar mi-e dor.
Daca intalnesti dragostea, e posibil sa o si pierzi, dar numai asa vei sti cat de pretioasa este si vei face tot posibilul sa ai grija de ea, sa nu uiti ca exista, sa o protejezi de orice ar putea sa o faca sa plece.

De inima albastra…

Daca intalnesti dragostea, vei intelege ca inima albastra vine impreuna cu ea si ca, uneori, veti fi trei in loc de doi, ca impreuna sunteti ca bucatile unui puzzle si ca sunteti fortati sa formati o simbioza pentru a merge mai departe.
Cu toate acestea, tot dragostea va fi cea care te va indruma sa scapi de inima albastra. Depinde de tine sa stii si sa vrei sa o incui undeva si sa arunci cheia in cele patru zari, sa o faci pierduta pentru eternitate. Iar daca uneori se mai iteste pe langa tine, este pentru ca nu ai stiut sa iti tii dragostea aproape.
Invata sa o pretuiesti, nu o lasa sa treaca pe langa tine.

sursa foto: www.freepik.com

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.