April 19, 2024

NOU! Gerblé lanseaza gama de rasfat BIO – biscuiti cu continut redus de zahar, sare si grasimi

Ultimele luni au adus pentru multi dintre noi schimbarea modului de a trai, a relationa si de a munci – lucram de acasa, iesim mai putin, facem mai putina miscare si mancam, de multe ori, putin mai mult decat ar trebui. Iata de ce un stil de viata sanatos si echilibrat este, in acest context, o prioritate pentru fiecare dintre noi, iar aceasta nu inseamna diete drastice, ci gasirea acelui echilibru interior fin intre minte, corp si suflet. Inseamna alegeri alimentare cat mai naturale, BIO, cu ingrediente alese cu grija, in deplina armonie cu respectarea unui program zilnic echilibrat, cu ore de somn suficiente si activitati fizice dozate astfel incat sa ne mentinem in forma si sa avem o energie si un tonus de invidiat.
Stilul de viata sanatos este o alegere a fiecaruia dintre noi, iar rezultatul este unul cu efecte pe termen lung. Este deopotriva un exercitiu al mintii cat si al corpului, dar un exercitiu constant si frumos, plin de beneficii. Putem incepe cu pasi mici, printr-o dieta echilibrata, cat mai sanatoasa si aproape de ceea ce inseamna natural, neprocesat, ecologic, fara aditivi si fara coloranti, cu ingrediente din soluri nefertilizate chimic.

ASTAZI A MANCA BIO NU MAI ESTE SUFICIENT

Cei de la Nutrivita.ro, magazin online de produse dietetice si BIO, ne readuc aminte in aceasta perioada ca nu mai este suficient sa consumam doar produse BIO pentru a ne mentine in forma si a gasi mult ravnitul echilibru. Astazi consumam cu pana la de 4 ori mai mult zahar decat acum 50 de ani, cu de pana la de 2 ori mai multa sare, cantitati semnificativ mai mari de grasimi iar rata obezitatii si problemele asociate au explodat. De aceea, o alimentatie sustenabila pentru noi si pentru planeta este una in care privilegiem produsele cat mai aproape de natura, cu un continut redus de zahar, sare si grasimi, asa cum este noua gama de la Gerblé Expertul Dietetic pe care v-o propun s-o descoperim impreuna!

INOVATIE LA RAIONUL DE DIET SI BIO

Pentru vara aceasta, Gerblé propune PRIMA GAMA DE BISCUITI BIO cu continut redus de zahar, sare si grasimi din Romania. Delecteaza-te si savureaza deliciosii biscuiti Gerblé ECO cu Ciocolata si Mac, cei cu Merisoare si aroma de Migdale sau cu Ghimbir si aroma de Lamaie! Sunt o alternativa gustoasa dar si sanatoasa la dulciurile existente pe piata, atat pentru cei mici cat si pentru cei mai mari dintre noi.
Cu peste 80 de ani de experienta in dietetica naturala, Gerblé propune in gama sa BIO retete savuroase cu un continut redus de zahar, sare si grasimi, comparativ cu media biscuitilor similiari din piata, cu garantia ingredientelor din agricultura ecologica. Biscuitii Gerblé BIO reprezinta o sursa de fibre, fara coloranti si fara conservanti, cu arome exclusiv naturale, sunt ambalati intr-o cutie de carton reciclat si reciclabil si ii gasesti la raionul BIO/ECO din marile lanturi de magazine, in retelele tip plafar si pe www.nutrivita.ro.

POVESTEA PIONIERULUI DIETETICII FRANCEZE

Povestea Gerblé incepe in apropierea Lyon-ului cu 90 de ani in urma, cand un inginer agronom a reusit sa stabilizeze germenele de grau impreuna cu calitatile sale nutritionale, ca sursa de vitalitate. Asa a aparut denumirea Gerblé, ( “germe de blé” = germene de grau), avand la baza retete imbogatite cu germeni de grau, bogati in proteine si acizi grasi esentiali, vitaminele E, B1, B9, Zinc, Fosfor si Magneziu.

Produsele propuse de Gerblé au un continut redus de zahar, sare si grasimi comparativ cu media biscuitilor din piata, nu contin coloranti si conservanti si nici ulei de palmier si folosesc arome exclusiv naturale. Gerblé este atent la toate cerintele consumatorului modern si iti propune game adaptate pentru fiecare: gama dietetica naturala imbogatita cu germeni de grau, vitamine si minerale, gama pentru diabetici, fara zahar si fara zahar adaugat, gama de produse fara gluten sau gama fara alergeni.
Inovatia continua si atentia catre cerintele consumatorilor au facut ca Gerblé sa fie astazi specialistul francez in dietetica naturala si intolerante alimentare.

VARA VINE CU NOUTATI: NOUA LINIE ECO CU EXTRA-BENEFICII

GERBLÉ BIO BISCUITI DIETETICI CU CIOCOLATA SI MAC, 120g (4x30g)

Savureaza intensitatea ciocolatei si semintele crocante de mac din acesti biscuiti ecologici, originali si deliciosi! Fabricati in Franta, biscuitii Gerblé ecologici sunt facuti cu ciocolata din sursa durabila certificati UTZ si fara ulei de palmier, in conformitate cu angajamentele Gerblé. In aceasta reteta, ingredientele sunt dozate perfect pentru a-ti oferi o pauza de ciocolata intr-un biscuit organic gustos cu un continut scazut de zahar si grasimi (-36% zaharuri si -63% acizi grasi saturati, comparativ cu media biscuitilor similiari din piata)!

Pret recomandat: 15,90 lei pe www.nutrivita.ro .

GERBLÉ BIO BISCUITI DIETETICI CU MERISOARE SI ULEI ESENTIAL DE MIGDALE AMARE, 132g (4x33g)

Bucura-te de o pauza gustoasa si savureaza migdalele imbunatatite de gustul placut si dulce al merisoarelor in acesti biscuiti organici dulci si crocanti! Aceasta reteta ecologica contine putine zaharuri, acizi grasi saturati si sare, in conformitate cu valorile Gerblé (-39% zaharuri, -80% grasimi saturate si -52% sare, comparativ cu media biscuitilor similiari din piata). Biscuitii Gerblé ecologici sunt fabricati in Franta, iar faina de grau provine dintr-un sector ecologic 100% francez.

Pret recomandat: 14,90 lei pe www.nutrivita.ro.

GERBLÉ BIO BISCUITI DIETETICI CROCANTI CU GHIMBIR SI ULEI ESENŢIAL DE LAMAIE 132g (4x33g)

Descopera in aceasta reteta organica prospetimea lamaii combinata cu notele surprinzatoare de ghimbir! O reteta organica ideala pentru a te bucura de o pauza savuroasa, iesita din comun. Fabricati in Franta din faina de grau 100% franceza, acesti biscuiti ecologici au un continut scazut de zahar si acizi grasi saturati si sare (-43% zaharuri, -80% grasimi saturate si -32% sare comparativ cu media biscuitilor similiari din piata), in conformitate cu angajamentele Gerblé.

Pret recomandat: 14,90 lei pe www.nutrivita.ro .

IN CAUTAREA PARADOXULUI FRANCEZ

Francezii mananca foarte gras, beau vin rosu la greu si fumeaza. Si atunci cum de sunt asa de slabi? Specialistii vorbesc in ultimul timp despre paradoxul francez. Statisticile arata ca doar 8% dintre francezi sunt supraponderali, fata de 50% in cazul americanilor.

Francezii traiesc mai mult si au mai putine probleme cardiace. Cu atatea baghete, pahare de vin, paté de fois gras si crème fraiche, zicala “Ce e bun e imoral sau ingrasa” pare complet falsa. Si totusi… care e secretul lor?

Francezii au un adevarat cult pentru mancare. Micul dejun, pranzul sau cina sunt sacre pentru ei. Am fi tentati sa credem ca e o cale sigura spre obezitate, dar realitatea e alta. Diferenta intre ei si americani, de pilda, este ca francezii se bucura de mancare, o savureaza. Portiile lor sunt foarte mici, dar compenseaza prin design. Se pare ca e important pentru o stare de spirit buna, aceasta influentand digestia.

• Calitatea conteaza, nu cantitatea. Tot ce mananca este proaspat si de calitate. Ei consuma doar produse naturale, niciodata procesate.
• Francezii mesteca foarte lent si foarte bine fiecare imbucatura. O cina dureaza de regula 3 ore. Nu mananca niciodata in graba si nici nu discuta la masa lucruri care i-ar putea supara sau intrista.
• Beau intotdeauna vin rosu in timpul mesei. Acesta este foarte bun pentru inima si sistemul circulator.
• Nu renunta niciodata la desert, dar pastreaza loc pentru acesta, nemancand exagerat celelalte feluri de mancare.
• In restul timpului sunt foarte activi. In loc sa se uite la televizor, prefera sa mearga la piata sau la o cafenea. Asa, au mult mai putine momente de “couch potato”. Francezii prefera sa urce scarile decat sa ia liftul, merg mult pe jos, fac cumparaturi de la mai multe magazine si mai putin de la hipermarketuri.

Nimic din toate astea nu suna a dieta, ci mai degraba a viata buna. Bon appétit!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.