April 19, 2024

Totul a inceput la Dorset (Anglia) in 1984, cand cativa degustatori profesionisti de ceai au vrut sa-si impartaseasca marea pasiune cu lumea intreaga si au fondat… CUPPER (marca denumita Clipper in UK). Retetele unice, ingredientele de cea mai buna calitate si “know-how”-ul englezesc il fac unic pentru cunoscatori si un brand cautat de toti iubitorii de ceai din lume.

La o ceasca de ceai bun 

Cine nu si-a dorit un ceai fierbinte, aromat si bun, in serile lungi de iarna sau dimineata devreme? Ceaiul este pretextul ideal pentru o intalnire cu o prietena sau exact ceea ce iti doresti sa bei dupa o zi obositoare sau un drum lung, dupa o alergatura prin ploaia rece sau un urcus prin zapada, cand ceaiul de la cabana ti se pare un dar nepretuit. Ceaiul este prietenul de nadejde, care te insoteste in momentele bune sau iti ofera confort in cele de cumpana. Ceaiul potrivit iti ridica moralul atunci cand ai nevoie, te invioreaza sau te relaxeaza, iti creste imunitatea si iti pastreaza sanatatea. De aceea este important ca ceaiul pe care il bem sau il oferim sa fie savuros si sanatos, in combinatia ideala de plante cultivate organic si prelucrate fara chimicale. Asa, cam ca ceaiul CUPPER.

Ceaiul CUPPER: delicios, sanatos, etic, la preturi atragatoare

Inainte de CUPPER, lumea ceaiului era diferita de cea de astazi. Mai ales in Europa, unde nimeni nu se gandise inca sa amestece plante diverse pentru a obtine arome sofisticate, cu efecte speciale. A fost nevoie de cativa pasionati de ceai pentru aparitia ceaiului bio CUPPER (Clipper in UK). Acesta a schimbat traditia britanica a 5 O`Clock-ului intr-o experienta savuroasa, care se poate incerca la orice ora, in orice tara sau anotimp. Si iata de ce:
Gust desavarsit. Mixurile de plante din fiecare cutie sunt unice, alese cu grija, folosind expertiza specialistilor in traditia britanica a ceaiului. Pliculetele ambalate individual protejeaza calitatea inalta a ingredientelor si sustine caracterul premium al ceaiului. Fiecare fel de CUPPER este o explozie de arome pentru toate gusturile si preferintele: condimentat, fructat, vanilat, energizant sau linistitor. Pentru savoarea si aromele lui delicioase, CUPPER a obtinut de la consumatori titlul Great Taste Award 2018.

O bautura sanatoasa si sigura. CUPPER este un ceai din plante fara teina, ambalate ecologic la Dorset, in Anglia. Ingredientele sunt de cea mai buna calitate, provenite din agricultura ecologica si sunt dozate atent in pliculete, la fabricarea carora nu s-au folosit agenti de inalbire sau plastic. Ceaiul nu contine coloranti, conservanti sau organisme modificate genetic. Fiecare combinatie de plante este recomandata unui anumit moment al zilei sau anului, cu efecte specifice blande asupra organismului.

Etic si sustenabil. Plantele folosite la ceai sunt recoltate de pe plantatii unde nu sunt folositi copii sau persoane defavorizate. Ambalajele sunt reciclabile.

Pret atractiv. CUPPER ceai bio are un pret recomandat atractiv pentru consumatori: 14,5 lei/cutia de 20 pliculete, la acelasi nivel cu brandurile non-bio.
Unde le gasim: la raionul de BIO din Equilibrium Mega Image, in toate magazinele Dm, in magazinele Profi Premium, in magazinele BebeTei, si online, pe www.nutrivita.ro .
Mod de preparare: 1 pliculet de plante se infuzeaza cu apa clocotita, timp de 7-8 minute.

Tipuri de ceai CUPPER, savoare in fiecare ceasca

MY TIME – TIMP PENTRU MINE (20×2,2g) – Ceai certificat ecologic din plante, fara teina. Ingrediente: scortisoara 47%, coaja de portocala, seminte de fenicul 14%, radacina de ghimbir 12%, lemn dulce 14%, cuisoare 3%. Un ceai cu efect energizant, antioxidant, digestiv, care stimuleaza metabolismul. Contine lemn dulce, nerecomandat in exces persoanelor cu hipertensiune arteriala. 

SWEET DREAMS – VISE PLACUTE(20×1,5g) – Ceai certificat ecologic din plante, fara teina. Ingrediente: musetel 30%, roinita (Melissa Officinalis) 15%, lavanda 14%, citronela, seminte de fenicul, macese, menta. Este un ceai aromat, bun la gust, cu efect calmant si linistitor, numai bun de baut seara, inainte de culcare. Musetelul este un relaxant digestiv. Roinita da ceaiului o aroma de lamaie si este un excelent protector hepatic si cardiac, cu multe alte beneficii pentru sanatate. Atat roinita cat si levantica au efect calmant, fiind folosite in fitoterapia insomniei.

ZEN BALANCE – ECHILIBRU ZEN (20×1,75g) – Ceai certificat ecologic din plante, fara teina. Ingrediente: citronela 35%, urzica, frunze de eucalipt 20%, macese, frunze de ginkgo biloba 3% – un ceai excelent cu care sa-ti incepi ziua. Citronela ii da o aroma subtila de lamaie. Are proprietati antioxidante si un efect recunoscut antibacterian, antinflamator, reduce nivelul colesterolului si zaharului in sange. Ginkgo biloba are efect vasodialator si neurotrop si este un bun remediu pentru maini si picioare reci (mai ales iarna) si stimulant al memoriei si capacitatii de concentrare.

SKINNI VANILLI – VIS DE VARA (20×1,75g) – Ceai certificat ecologic din plante si fructe cu aroma de capsuni si vanilie, fara teina. Ingrediente: hibiscus, macese, rooibos, radacina de lemn dulce, aroma naturala de capsuni si alte arome naturale: vanilie, coaja de portocala. Este un ceai delicios fructat, potrivit pentru orice anotimp. Merge de minune iarna, fierbinte, cu turta dulce si alte prajiturele de sezon. Vara, il putem pastra o zi-doua la frigider si consuma cu cuburi de gheata si frunze de menta. Hibiscus are un gust usor acrisor, asemanator cu cel al afinelor si da ceaiului o culoare rosiatica. Este bogat in vitamine, minerale si are proprietati antioxidante. Printre altele, scade tensiunea arteriala si colesterolul, imbunatateste digestia si sustine imunitatea. Rooibos este ceai rosu fara teina, cu efect antioxidant si relaxant. Lemnul dulce creste tensiunea arteriala, asadar persoanelor cu hipertensiune nu le este recomandat consumul in exces.

Voi le-ati incercat? Ce varianta vi se potriveste?

sursa: www.nutrivita.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.