March 29, 2024

Ah, parul alb a inceput sa se vada! Sau Oops, trebuie sa-mi vopsesc parul din nou! De cate ori nu te-ai gandit la asta in timp ce te uiti critic in oglinda? Probabil o data pe luna, atunci cand parul crescut la radacini devine vizibil sau cand parul isi pierde stralucirea de la spalarea repetata… Sau poate ca nu ti-ai vopsit parul inca, dar primele fire de par alb se vad din ce in ce mai mult! Pana ajungi la coafor pentru a-ti vopsi parul din nou, incearca gama inovatoare Plantur 39 Color, sampon si balsam cu complex de fito-cafeina. Gama recunoscuta pentru eficienta sa impotriva caderii parului*, Plantur 39 are acum doua noutati: Plantur 39 Color Brown si Plantur 39 Color Blonde.
Ce este Plantur 39 Color?
Plantur 39 Color va ajuta sa prelungiti perioada de timp dintre doua vopsiri ale parului printr-un simplu gest care face parte din rutina obisnuita: samponarea parului si aplicarea unui balsam. Primele fire de par alb sunt acoperite, iar parul crescut la radacini devine mai putin vizibil. In plus, Plantur 39 Color contine complexul fito-cafeina, ingredient al carei eficienta anti-cadere* a fost dovedita stiintific. Acesta patrunde la radacini la un timp de contact al samponului cu scalpul de numai 2 minute, oferindu-le energia necesara cresterii si impiedicand caderea parului*. Rezultatul? Un par viguros si sanatos si o culoare stralucitoare care se intensifica odata cu fiecare spalare.

Gama Plantur 39 Color este disponibila in 2 variante: Brown si Blonde

Plantur 39 Color Brown, pentru o nuanta vibranta de brun 

Sfat: pentru a obtine cele mai bune rezultate de culoare, va recomandam sa utilizati samponul si balsamul impreuna, in mod regulat.

Plantur 39 Color Brown Sampon confera o nuanta uimitoare de brun de fiecare data cand va spalati parul. Primele fire de par alb si parul crescut la radacini sunt acoperite, iar culoarea se intensifica la fiecare spalare. In acelasi timp, cafeina, ingredientul energizant, patrunde in foliculii firului de par pentru a preveni caderea parului*.

Plantur 39 Color Brown Balsam este un produs de ingrijire care completeaza efectul de colorare al samponului. Contine coloranti puternici care se fixeaza la suprafata firului de par accentuand efectul de colorare. Primele fire de par alb si parul crescut la radacini sunt ascunse, parul devine mai stralucitor, mai matasos si mai usor de pieptanat de fiecare data cand folositi acest produs.

Sta in puterea ta! In functie de culoarea dorita, lasati samponul si balsamul sa actioneze intre 2 si 5 minute fiecare. Efectul de colorare devine mai vizibil odata cu fiecare spalare. Daca incepeti sa utilizati un sampon obisnuit, culoarea se estompeaza treptat. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, va recomandam sa utilizati samponul si balsamul impreuna, in mod regulat.

Plantur 39 Color Blonde, pentru o nuanta de blond calda si stralucitoare 

Plantur 39 Color Blonde Sampon si Balsam sunt produse recomandate parului blond sau vopsit blond. Poate ca in cazul parului blond, firele albe nu sunt chiar vizibile, dar pe masura ce apar fire albe, parul incepe sa capete un aspect tern, devitalizat. Daca aveti par blond natural cu cateva fire albe, par blond vopsit la care apare parul alb crescut la radacini sau par vopsit blond care-si pierde culoarea in urma spalarilor repetate, puteti sa folositi cu incredere Plantur39 Color Blond sampon si balsam, produse care acopera firele albe si redau culoarea si stralucirea parului blond devitalizat. Ambele contin pigmenti de colorare, dar si complexul pe baza de cafeina, pentru un par mai frumos si mai luminos. 

Plantur 39 Color Blonde Sampon confera parului o nuanta calda, stralucitoare la fiecare spalare. Parul alb este acoperit intr-o nuanta placuta de blond ce devine mai vibranta si mai intensa la fiecare spalare, iar complexul Phyto-Caffeine previne caderea parului *. Rezultatul? Par frumos si stralucitor la orice varsta.

Plantur 39 Color Blonde Balsam intensifica efectul de culoare al samponului. Contine pigmenti pentru colorarea firului de par si contine ingrediente active care completeaza actiunea samponului, cum ar fi “tamponul de cafeina” cu rol de a impiedica eliminarea complexului Phyto-Caffeine prin clatire. Balsamul, prin pigmetii sai, acopera firele albe, parul alb crescut la radacini si reda stralucire parului blond vopsit. Cu Plantur39 Color Balsam parul devine mai matasos si mai usor de pieptanat.
Atentie! Daca parul tau este vopsit blond, iar parul crescut la radacini este mai inchis la culoare, Plantur39 Color Blonde nu are niciun efect asupra parului mai inchis la culoare. Nici samponul Plantur39 Color Blonde si nici balsamul aferent nu decoloreaza parul, dar nici nu pateaza pielea, ele putand fi utilizate fara manusi.
Avantajele folosirii produselor Plantur39 Color, sampoane si balsamuri:
1. Ambele produse contin pigmenti puternici care se acumuleaza treptat pe suprafata firului de par, intensificand culoarea, dar care sunt eliminati prin spalarea cu un sampon obisnuit.
2. Cu cat lasati cele doua produse sa actioneze mai mult pe par (2-5 minute), cu atat este mai vizibil si mai rezistent efectul de colorare.
3. Nu pateaza pielea capului sau mainile, asa ca puteti folosi produsele fara manusi in mod constant.
4. Nu sunt produse agresive pentru par sau scalp, cum sunt vopsele clasice care pot distruge firul de par si pot duce la pierderea parului.
Dimpotriva, Plantur 39 Color protejeaza suplimentar parul, impiedicand caderea sa*. 

Cum se utilizeaza Plantur39 Color
– Aplicati samponul uniform pe parul umed si masati usor. Lasati-l sa actioneze intre 2si 5 minute, in functie de intensitatea dorita a culorii. Clatiti cu apa din abundenta.
– Aplicati balsamul pe tot parul, de la radacini pana pe lungimi. Lasati-l sa actioneze intre 2 si 5 minute pe par. Clatiti bine. Balsamurile gamei Plantur39 Color completeaza efectele samponului. Spre deosebire de alte balsamuri care se aplica numai pe lungimile firelor de par, balsamurile Plantur 39 Color se pot aplica si la radacini pentru un effect de culoare optim.
De ce sa utilizati produsele gamei Plantur 39 Color si nu sampoane si balsamuri obisnuite?
1. Pentru ca ne ajuta sa prelungim timpul dintre vopsiri. Sampoanele Plantur39 Color si balsamurile gamei sunt ideale pentru reimprospatarea culorii si pentru a acoperi firele de par alb. Poti folosi Plantur39 Color pentru a prelungi timpul dintre vopsiri cu scopul de a proteja parul si scalpul de actiunea agresiva a vopselelor de par. Cu Plantur 39 Color, intervalul dintre vopsiri, poate fi prelungit tinand cont si de preferinte si viteza de crestere a parului.
2. Pentru ca nu distruge si nici nu subtiaza firul de par. Plantur 39 Color nu apartine acelei categorii de produse de vopsire agresive, pe baza de amoniac. Amoniacul distruge cuticula firului de par (pentru a permite patrunderea culorii), face ca firul de par sa se umfle, inlesnind patrunderea pigmentului, ceea ce duce la deteriorarea si subtierea lor. Pigmentii din Plantur 39 Color se fixeaza pe suprafata firului de par, conferindu-i o nuanta frumoasa.
3. Pentru ca are in componenta sa si complexul Phyto-Caffeine cu eficienta demonstrata in prevenirea caderii parului*, Plantur 39 Color are nu numai un efect de colorare, ci si previne caderea parului *. Fito-cafeina patrunde la radacini, unde actioneaza prevenind caderea parului *.
Cum ascundem firele albe?
Din pacate, tuturor ne apar la un moment dat fire de par alb: unora mai devreme, altora mai tarziu, iar atunci cand apar, 9 din 10 femei doresc sa le ascunda. Din fericire, parul nu incarunteste peste noapte. Deci, avem timp sa gasim o solutie. Aici sunt cateva sugestii:
1. Stilul suvitelor de par blond fac parul alb mai putin vizibil.
2. Vopsirea parului temporar sau permanent, intr-o nuanta apropiata de culoarea naturala a parului.
3. Produsele sub forma de spray vopsesc temporar radacinile pana la urmatoarea spalare.
4. Sampoanele colorante si balsamurile cum sunt cele din gama Plantur39 Color sunt ideale pentru a prelungi intervalul de timp dintre vopsiri. Aceste produse contin pigmenti care se fixeaza numai pe suprafata firului de par si, mai mult de atat, previn caderea parului*, simultan cu procesul de colorare.

* din cauza modificarilor hormonale
Disponibil in farmacii
Pret recomandat: Sampon 250ml – 53 RON / Balsam 150ml – 46 RON
Pentru mai multe informatii accesati www.plantur39.com

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.