March 29, 2024

Specialistul in nutritie de peste 20 de ani, Gerlinéa iti ofera solutii de slabit naturale, din plante, dovedite clinic drept eficiente in lupta cu toxinele sau kilogramele in plus. Fiecare concentrat are o tinta precisa: accelereaza metabolismul, topeste stratul adipos, subtiaza talia, elimina apa, grasimile si toxinele.

DETOX SI DRENAJ

Gerlinéa Drenaj Apa este o bautura cu cicoare (diuretic, hipoglicemiant, antioxiant), brusture (detox), urzica moarta alba si cretusca (diuretice, antiinflamatoare, calmante gastrice), ceai verde (acelereaza metabolismul, topeste grasimile).

Plan pentru 10 zile. Pret recomandat: 29,3 lei/500 ml.

 photo Gerlina Drenaj Apa 500ml.jpg

 

Gerlinéa Drenor Detox Bio este o bautura din papadie (detox), coacaz negru si ceai verde (sprijina functiile de eliminare ale organismului) si frunze de maslin (antioxidant).

Plan pentru 10 zile. Pret recomandat: 34,9 lei/500 ml.

 photo Gerlina Drenor Detox BIO 500ml.jpg

Gerlinéa Shot Detox Anghinare este un concentrat din frunze de anghinare, detoxifiant, sustine functia hepatica, ajutand la slabire. Cu suc concentrat de mere. Plan pentru 7 zile.Consuma-l de preferinta rece. Pret recomandat: 37,90 lei/70 ml.

ARDE SI ELIMINA GRASIMILE, ACCELEREAZA METABOLISMUL
Gerlinéa Destocant Grasimi este un supliment alimentar pe baza de plante din frunze de nopal si mate,cu efect de ardere si eliminare a grasimilor.

Plan pentru 2 saptamani. Pret recomandat: 31,42 lei/28 cpr. photo Gerlina Ardere Grasimi 500ml.png

 photo Gerlina Abdomen Plat.jpg

 

Gerlinéa Abdomen Plat este un supliment alimentar pe baza de plante: guarana, mate, brusture si fenicul, care te slabesc si reduc grasimea de pe burta! Plan pentru 2 saptamani. Pret recomandat: 31,43 lei/45 cpr, 3 cpr/zi.

 

Gerlinéa Ardere Grasimi este o bautura cu ceai verde (reduce absorbtia lipidelor si a glucidelor), guarana (elimina grasimile) si ortosiphon (elimina toxinele si te ajuta sa slabesti). Indulcit cu extract de stevia. Plan pentru 10 zile. Pret recomandat: 34,90lei/500ml.

Gerlinéa Program de slabire – 4 actiuni este un supliment alimentar pe baza de plante cu guarana, ceai verde, ginseng. Bogat in vitamina C, controleaza greutatea, elimina grasimile, imbunatateste metabolismul glucidic, reduce oboseala.

Plan pentru 28 de zile. Pret recomandat: 32,42 lei/28 cpr.

Le gasesti pe www.nutrivita.ro

 photo Gerlina Program Slabire.jpg

 

Acest material este unul informativ. Pentru un diagnostic corect, va recomand sa consultati un medic specialist.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.