Bine ai venit primavara!

Ati avut vreodata o perioada mai lunga de timp cand nimic nu se leaga, cand aveti senzatia ca problemele vin in avalansa, unele dupa altele si nu se mai opresc? Te lovesc la nesfarsit, te acopera pana aproape de asfixiere?
Intr-o astfel de situatie simt ca ma aflu eu, acum. Si, colac peste pupaza, o raceala mai mult decat uracioasa ma agreseaza si ma agaseaza.
Aseara, desi afara era suficient de cald, eu eram in mijlocul patului invelita cu vreo trei paturi groase, imbracata cu o bluza si un hanorac, incaltata cu cele mai groase sosete pe care le am, cu sare incalzita si pusa la picioare pentru ca erau mai reci decat un sloi, dardaiam din toate incheieturile. Nu imi aduc aminte sa imi fi fost atat de rau vreodata. Evident, ca in astfel de situatii nu iti mai pasa de nimic, injuri soarta ca e atat de cruda si te tot inghionteste, parca sa nu iti fie bine vreodata.
Sunt sigura ca raceala aceasta nu e deloc intamplatoare, ca nu e soarta, ci, pur si simplu, o consecinta a propriilor actiuni. Imi spun mie, certandu-ma, ca asa-mi trebuie daca stau golasa si transpirata, facand curat prin casa, cu geamurile deschise larg. Ca de, a venit primavara!
Da, a venit, in sfarsit! Si ce daca? Eu tot invelita sunt si inconjurata de o tona de antiinflamatoare, siropuri de tuse, picaturi sau dropsuri pentru gat. Exact ca in mijlocul iernii.

Deci, ce sa zic … bine-ai venit primavara!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply