April 20, 2024

foto: Ellen von Unwerth

Astazi, pledez pentru feminitate. Fac asta pentru ca mi s-a cam acrit sa tot vad fete palide si aratari fade, maronii, care se ascund in spatele asa-zisei naturalete, cand, de fapt, sunt niste sleampete neexpresive, fara pic de feminitate.
Daca ai pielea creata sub ochi, fata pamantie si stafidita, fa ceva. Esti femeie, ce naiba?! Sunt atatea produse care pot foarte bine sa iti corecteze diferitele probleme, chiar si pe cele care au o cauza medicala, daca asta ar fi pretextul. Si, sa nu-mi spui ca strica tenul. Crede-ma, mai stricat decat il ai, nu o sa mai fie!
Si apoi, ai grija si la felul in care arunci hainele pe tine. Daca te-ai imbracat intr-o rochie, nu inseamna ca, gata, e suficient. Nu asta te face feminina. Poti arata bestial si intr-o pereche de blugi rupti. Ca esti mignona, ai alura de balerina sau voleibalista, cu siguranta nu esti un cuier, pe care arunci orice fel de haine: paltoane, fuste si ciorapi, la intamplare. Nu se naste nimeni invatat, asa ca, mai citeste cate o revista pentru femei. Sunt acolo suficiente sfaturi, daca esti complet nepriceputa si nu ai simtul esteticului.
Nu spun neaparat ca sunt un exemplu, insa indiferent de starea de sanatate sau de starea de spirit, nu am iesit niciodata din casa ca o paparuda. A fi femeie, dar, mai ales, a arata ca o femeie este, in realitate, un semn de respect fata de tine insati. Asa ca, femeie, fii feminina! 😉

foto:  Ellen von Unwerth
foto: Ellen von Unwerth

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.