February 1, 2023

Nu inteleg de ce, de cativa ani incoace, luna octombrie nu e tocmai o luna buna pentru mine. Nu am nicio explicatie. Probabil planetele se aliniaza intr-un fel anume. Nu ma pricep la astrologie si atunci, ca tot romanul care da vina pe vreme, cand il doare capul, pentru ca nu are o explicatie logica, fac si eu la fel.
O gramada de lucruri importante mi se tot intampla in octombrie si din pacate nu din alea fericite: ma imbolnavesc, ma operez, pierd oameni dragi, ma supar si supar pe altii si as mai putea continua. Nu imi e bine pe niciun plan.
Nu stiu ce e cu luna asta. Cert e ca la sfarsitul ei sunt mereu istovita, sleita de puteri. Suntem deja trecuti de mijlocul lunii, iar eu nu stiu daca am avut o zi, doua, mai bune din 18, cate au trecut.
In urma cu ceva timp, martea ma simteam foarte rau si mereu ma intrebam: nu pot avea numai eu saptamana fara ziua de marti? Adica de la luni, sa trec direct la miercuri si eventual, ca sa ramana tot 7 zile, una din ele sa se repete. Acum, parca imi doresc acelasi lucru, sa sar peste luna octombrie, pur si simplu, si eventual sa se repete o luna, ca la sfarsit de an sa am tot 12 luni.
E aberant, stiu. Asa cum a trecut “raul de martea”, tot asa o sa treaca si “crudul octombrie”. Doar ca am nevoie de rabdare, calitate cu care nu am fost inzestrata la nastere.
october

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: